top of page

Hallumi v medovo-citronové marinádě

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 30. 10. 2021
  • Minut čtení: 1


Sýr hallumi (lze použít i panýr či jiný sýr vhodný na pánev) jsme nakrájeli na plátky a naložili ve 2 lžících tekutého medu, šťávě z 1 citronu a nadrobené snítce tymiánu. Nechali jsme uležet přes noc a před konzumací opekli na rostlinném oleji. Po opečení získá hallumi vynikající sladko-slanou chuť. Můžete ho použít do salátu, burgerů nebo jako jednohubku se salátkem. Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page