top of page

Jahodový dezert s arašídovým máslem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Suroviny na 4 porce: 1 bílé tofu, jahody, arašídové máslo, banán, holandské kakao, nízkotučná smetana, případně třtinový cukr.

Postup: Do spodní vrstvy rozmixujeme tofu s jahodami, do prostřední vrstvy rozmixujeme banán s kakaem a arašídovým máslem, na horní vrstvu použijeme rozmixované jahody se smetanou. Navrch jahodu, arašídové máslo a vychladit.

TIP: Díky tofu a arašídovému máslu je zde velký podíl bílkovin, můžeme tedy tento dezert snídat nebo si jej vychutnat jako vydatnější odpolední svačinu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page