- 250 ml velký hrneček
- 3 lžíce jemně namletých vlašských ořechů
- 1,5 lžíce holandského kakaa
- 1/4 lžičky kypřícího prášku
- 1 vejce
- 1 lžíce medu
- 1 lžička kokosového oleje v tuhém stavu
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
Nejprve jsme vidličkou přímo v hrnečku smíchali všechny sypké ingredience.
Do směsi jsme poté přidali zbylé ingredience a znovu vidličkou promíchali, až do konzistence tekutého těsta.
V syrovém stavu sahá těsto zhruba do poloviny výšky hrnečku. "Pekli" jsme ho v mikrovlnné troubě na výkon 750W přesně 1 minutu.
Pokud by se vám těsto zdálo stále tekuté, přidejte pár vteřin v mikrovlnce navíc.
Dobrou chuť!🧡
Komentáře