top of page

Proteinovo maková bábovka s kefírem.

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Smícháme 3 odměrky proteinového prášku (já použil kakaový s arašídovým máslem) s cca 200 g mletého máku, s 1 práškem do pečiva a jednou lžící jáhlové mouky. K směsi přidáme 3 celá vejce, podle chuti trochu medu, skořici a směs doředíme kefírem (může mít i o něco vyšší tučnost). Těsto by mělo mít polotuhou konzistenci. Přeneseme do vymazané formy a pečeme na 170 stupňů zhruba 1 hodinu.

Comentários


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page