top of page

Proteinový koláč z Chia a Goji



Na přípravu perníku potřebujeme 1 hrnek rýžové mouky, 1 hrnek mandlové (nebo jiné bezlepkové mouky), 3 odměrky 80tkového proteinu, 1 hrnek vody, 2 lžíce kokosového oleje, 3 lžíce chia semínek, 1/ kypřícího prášku do perníku, 2 lžíce kakaa dle chuti.

Všechny suroviny společně rozmícháme ve větší míse a poté vylijeme na plech s pečícím papírem. V troubě pečeme 20 minut na 170°C.

Po vyndání z trouby můžeme potřít lehkou vrstvou 1 lžíce rybízové domácí marmelády a roztavenou 80% čokoládou. Před ztuhnutím čokolády posypeme Goji.

Díky proteinu a semínkům se k perníku nemusí přidávat žádná jiná bílkovina na dopolední svačinu.

Comments


bottom of page