top of page

Salát z cizrny a dýně s medovo-kurkumovým dresingem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 25. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Na přípravu potřebujeme cizrnu, dýni hokaido, sušená rajčata, med, kurkumu, sůl, pepř, chilli, olivový olej, rukolu.

Na pánvi zlehka opražíme uvařenou cizrnu s na kostičky nakrájenou dýní hokaido. Osolíme opražíme a dokřupava na mírném plameni pražíme 5-10 minut. Poté smícháme se sušenými rajčaty a rukolou. Na závěr zamícháme dresingem z  1 lžíce medu, 1 lžičky kurkumy, olivového oleje a chilli.

Podáváme k obědu jako přílohu, nebo jako salát na dopolední svačinu. 

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page