top of page

Sojová roštěná



1 pytlík sojové plátky

sojová omáčka

1 velká cibule

hořčice

koření – sůl, pepř, kmín, červená paprika

event. na podlití bílé víno


Sojové plátky uvaříme v osolené a opepřené vodě (můžeme přidat též sojovou omáčku). Vaříme do měkka cca 20 min. Poté slijeme vodu a vymačkáme z plátků přebytečnou vodu. Plátky po obou stranách pomažeme hořčicí.

Na rozehřáté pánvi dozlatova opečeme nakrájenou cibuli, přidáme plátky a opečeme dozlatova. Přidáváme kmín a další koření dle chuti. Poté podlijeme bílým vínem a necháme vyvařit. Můžeme přidat vodu či zeleninový vývar a upravit tak množství vzniklé omáčky.

Podáváme s rýží jako lehký oběd.

Commenti


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page